0

Cégünkről

A kordonoszlop.hu honlapot a Kötéltechnika Kft. üzemelteti. A Kötéltechnika Kft. piacvezető Magyarországon. Magyar gyártók vagyunk, termékeink itthon készülnek az európai minőségi előírásoknak megfelelően.  Igény szerint gyártunk szabványos és egyedi méretű hálókat egyaránt. Cégünk a megrendelt termékeket, – amennyiben raktáron vannak – futárszolgálattal akár másnapra le tudja szállítani. Filozófiánk, hogy ötvözzük a régit és az újat: a hagyományos termékekhez való 21. századi hozzáállás jellemzi a Kötéltechnika Kft.-t.

Tekintse meg kordonállvány ajánlatainkat, melyek lefedik a teljes palettáját azon sorterelő vagy elhatároló oszlopoknak, melyeket a múzeumoktól a repterekig használnak világszerte!

Ezekből a termékekből gyártóként vagy importőrként vagyunk jelen a piacon. Így garantálni tudjuk a kedvező árakat, valamint a teljes körű alakíthatóságot. Termékeinket vevőink igényéhez tudjuk szabni, akár teljesen egyedi kivitelezéssel.

Az oszlopokhoz tartozó kiegészítő termékeket, mint a díszkötél vagy kordonszalag, egyedileg is le tudjuk gyártani megfelelő rendelési mennyiség esetén. Az alapszínekből - bordó, zöld, kék, fekete - raktárkészlettel rendelkezünk, így az általános igényeket azonnal ki tudjuk elégíteni!

Keresse meg termékeink között az Ön számára legmegfelelőbbet és kérdezzen minket a lehetőségekről!

Az elektronikus levelekre 24 órán belül válaszolunk!

Központ: +36 1 218-6000
Iroda: +36 70 417 22 34
Üzem: +36 70 328 09 99
info@kordonoszlop.hu
1117 Budapest, Prielle Kornélia u. 4.
10:00 - 16:00